Tuesday, November 23, 2010

Cleaning and a night out

We had a wonderful weekend. After visiting some friends I got so inspired with their beautifully decorated entrances. I had to do something with mine.We had plans to paint our front door before fall, but got not around to do so...
Oh well, it won't stop me.
(But its high on my list for next spring)

We do not celebrate Thanksgiving, but next Sunday is the first Sunday in Advent.
I removed the little fall decor I had up...


and planted some hyacints.

But mostly my plans for this week are:


You guessed it. Cleaning.
Because it's so much more fun to decorate for Advent in a clean house.

But tonight I'll go out with my Mr. Viking
wearing my new polka dot dress....


8 comments:

Merethe said...

Så flott pyntet opp utenfor! Jeg blir nesten litt flau på vegne av meg selv, det eneste jeg har er en stabel med ved og utgått lyng!! :) Jeg får vel gjøre litt ute etter jeg er ferdig her inne. jeg gjør som deg nemmelig.. VASKER! Men jeg tar rom for rom mens jeg pynter til jul :) Nå har jeg ikke så mye igjen! I kveld skal vi nyte synet av adventstakene når mørket faller på! Litt tidlig ute men... :) Kos deg med kost og såpevann! Og kos deg ute i kveld, det hørtes veldig deilig ut :) Du har et nydelig soverom!

Ha en velsignet uke! Klem Merethe

Margitta said...

å ta rom for rom hørtes lurt ut... litt meir overkommelig liksom...

Erin said...

Adorable dress! And your decor looks great!

Lillian H said...

Du har så utrolig inspirerende blogg--jeg må innom og lese nesten hver dag

Fjordheim said...

Du har pyntet så fint ved døra di. Kjempekoselig. Og sviblene i mugger og sausnebb var bare nydelig. Fikk jo skikkelig julestemning av å se på det.
Her blir det også litt vasking innimellom diverse andre gjøremål.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Anonymous said...

I love your dress, and your home looks so pretty.

Kathy

Sandi~A Cottage Muse said...

I'm going out tonite too with my Mr. but I won't look as cute as you in the sweet dress!!

Emma said...

You can even make a picture of cleaning products look inviting! And, I love the dress, I hope that you had a lovely time out!