Monday, April 5, 2010

Not quite sure... /Usikkert....

I loved this plate arrangement the Nester has on her wall in her family room: http://www.thenester.com/2010/03/painting-a-rental.html . So I thought I could add some color to my family room. But I am not sure wether I like it or not...
What do you think? Here in Norway it's just old people who have plates on the wall, but I had to give it a try. Perhaps it's to much a contrast to the black wallpaper (the other walls in the room are white)?Eg likte kossen "the Nester" arransjerte tallerker på veggen i hennes daglig stova: (http://www.thenester.com/2010/03/painting-a-rental.html . Då fekk eg lyst te å få litt meir farge i mitt lille daglig stova, eg og, men e ganske usikkert om eg like resultatet...
Ka synst dokke? Her i Norge e det jo bare gamle folk som har tallerker på veggen, men eg måtte bare prøve. Kansje e det for mye kontrast i forhold te den svarte veggen? Skulle eg heller prøve på en kvite vegg?

5 comments:

Tina said...

Har jo ikkje sett arrangementet "laiv" men kanskje det blei litt sterilt...du har ikkje nogen tallerkar med litt mønster og blanda inn...??

Margitta said...

Hmmm... ikkje så mye mønster i skapet her...
men eg trur på en større, lyse vegg hadde det funka bedre... må prøve det ut endag... ;)

Tina said...

Du sko vore med te hu skjønna "landladyen" vår i Bath...hu hadde masse fine, "odde" tallerkenar så hu hadde i spisesalen som va te salgs...

Margitta said...

ja eg liker wedgwood...

Tina said...

Eg og! : )