Friday, May 21, 2010

Det tar tre timer å kjøre til IKEA...

... og det e av og til en velsignelse.
Det betyr eg kjeme meg ikkje særlig ofte te IKEA. Og det betyr igjen at eg må kommer på en alternativ-løysning istedten for IKEA-løysningen som popper opp i hodet mitt omtrent 3 sekunder etter at en problem oppstår...
For då kan det nemlig hende at den himasnekkrete løysninga er egentlig tøffere en IKEA-løysningen.
Skjønner ingenting?
Se her:
Eg flytter spisebordet i "dagligstova" og kom på at eg kunne bruke denne gamle store pulten som kjøkkenøy. Men så måtte eg har noen kraker rundt. Har bare en barkrakk og den var før høye.
So kom eg på den IKEA-krakken som er litt slitt pga at han ble brukt som stige te trampolina hele ifjor.
Så kom den mentale huskelappen: "kaufe zwei IVAR-Hocker nächstes mal wenn du zu IKEA kommst". Og det kan ble noen månader te det. Men så er eg jo ikkje akkurat noen tålmodige person og derfor fant den gammle snekker bukken et nytt hjem i kjøkkenet mitt... godt eg ikkje har IKEA rundt svingen ;)
Siden de store ungane e på skulen, må babyboy stille opp som modell :)
It's a three hours drive to IKEA and that is sometimes a blessing. It means I do not get to IKEA very often. And that means again that I have to come up with an alternative solution to a problem, instead the IKEA solution that pops up in my brain approximately two seconds after the problem araises.
Like finding  some stools for my kitchen island. Immideatly I thought about this IVARstools...

but than it can be months before I get to IKEA and now I really like my other solution :)

5 comments:

Rie said...

Wow, I love your blog!!! The images of your home are so very beautiful.

Heims verden said...

HAHA! morsomt, det ble jo kjempeflott da:)

Susan said...

eye candy!

Between You and Me said...

beautiful blog!

Lisa said...

What a beautiful kitchen and such a cute little model!!!