Sunday, August 29, 2010

Sunday


My grandmother would call Sunday just for "the Lords Day".
Isn't it wonderful to have a day a week for quitness and rest?A day to concentrate on what's really important.... 

the things eternal.

2 comments:

Fjordheim said...

Ja det er veldig godt å ha en dag der en kan ta det med ro og samle krefet. Noen ganger jobber jeg i helgene, men da må jeg ta hviledagen en annen dag. En trenger en fridag innimellom.
I dag har vi vært på Seterstevne. Vår menighet har dei siste årene startet høstens arbeid med å møtes på ei seter med masse sang og musikk. Tale og grilling visst det er fint vær. Ellers selger dei rømmegrøt på setera.
Ha ei god uke :)

NIB said...

Hei hei!
Jeg har vært innom din utrolig inspirerende blogg i dag - og lurer på om du kan tenke deg å vise frem "gjør det selv" teppeprosjektet ditt? Det ble utrolig flott, og jeg visste faktisk ikke at du hadde gjort det selv før jeg bladde litt tilbake i bloggen din. NYDELIG.

Hvis du er interessert i å vise frem på nib, blir jeg kjempeglad hvis du sender en mail til

norskeinteriorblogger at gmail dot com.

Ha en fin uke,

Storeflittig